11. družinski planinski tabor - razpis

PD 3. april, 2017
396
11. družinski planinski tabor - razpis

Sekcija Zlatorog Planinskega društva Šoštanj vabi družine s predšolskimi in osnovnošolskimi otroci na že 11. družinski planinski tabor, ki bo letos potekal od 30. junija do 3. julija na Valvazorjevem domu pod Stolom. Vabljeni!


Planinsko društvo Šoštanj
Sekcija Zlatorog

vabi na

11. DRUŽINSKI PLANINSKI TABOR


KDAJ: od petka, 30. junija, do ponedeljka, 3. julija 2017 (tri nočitve).

KJE: Valvasorjev dom pod Stolom 1181 m (koča s certifikatom Družinam prijazna planinska koča in Okolju prijazna planinska koča)

PROGRAM: vsak dan bodo organizirane različne aktivnosti za družine s predšolskimi in osnovnošolskimi otroki. Planinski izleti v soboto in nedeljo bodo potekali v dveh zahtevnostnih skupinah: polžki in svizci. Skupina gamsov pa se bo tokrat odpravila na pohodni tabor po osrednjem delu Karavank s ciljem, da se v nedeljo pridruži ostalim na Valvazorjevem domu pod Stolom. Ponedeljkova krajša tura pa bo skupna za vse udeležence tabora. Na taboru bomo spoznavali zanimivosti gorskega sveta Karavank ter izvajali različne družabne igre in delavnice, ki bodo zanimive tako za otroke kot tudi za starše.

ŠT. DRUŽIN: največ 10 družin s predšolskimi in osnovnošolskimi otroki.

OBVEZNA OPREMA: osnovna planinska in športna oprema, čim več igrač za igranje na prostem, športni rekviziti, glasbila, pesmarica, posteljnina, planinska izkaznica s plačano članarino za leto 2017 in obilica dobre volje.

CENA: vsaka družina poravna stroške prenočevanja in prehrane na planinski koči (27€/oseba na dan, otroci od 3. do 12. let imajo 25% popust, otroci do 3 let bivajo brezplačno), organizacijo in vodenje tabora zagotovi PD Šoštanj.

VODSTVO: Matej Kortnik, Bojan Rotovnik, Janez Kugonič

PRIJAVE: do 21. aprila 2017 na el. naslov: info@pd-sostanj.si 


VABLJENI!

Iskanje