Igre brez meja po šoštanjsko

PD 4. september, 2004
346
Igre brez meja po šoštanjsko
Ob koncu letošnje kopalne sezone in zaprtju letnega bazena v Šoštanju je pripravila občina Šoštanj s sodelovanjem s Turistično olepševalnim društvom Šoštanj prve športno zabavne Igre brez meja po ...

VEčER: Sobota, 4. September 2004 - Stran: CELJSKO, KOROŠKA

Igre brez meja po šoštanjsko

Ob koncu letošnje kopalne sezone in zaprtju letnega bazena v Šoštanju je pripravila občina Šoštanj s sodelovanjem s Turistično olepševalnim društvom Šoštanj prve športno zabavne Igre brez meja po šoštanjsko.

Za sodelovanje na igrah se je prijavilo sedem 4 - članskih ekip, sestavljenih dveh tekmovalk in dveh tekmovalcev, na bazenu v Šoštanju pa so merile moči le štiri ekipe - Planinskega društva Šoštanj, Bazena Šoštanj, taborniškega rodu pusti grad Šoštanj in Športnega društva Pohrastnik. V petih športno zabavnih igrah, in sicer v plavanju štafet, vlečenju vrvi, metanju žog v obroč skozi ovire, vleki čolna in reševanju princeske s Pustega gradu, se je najbolj izkazala ekipa Planinskega društva Šoštanj, ki si je prislužila pokal.

Vse kaže, da bodo postale Igre brez meja po šoštanjsko v prihodnje vsakoletna, tradicionalna prireditev. Na bazenu v Šoštanju pa je bilo še prvo prvenstvo občine Šoštanj v plavanju. Na 100 metrov dolgi progi je med ženskami zmagala Natalija Szabo, mladinska reprezentantka nekdanje Jugoslavije v plavanju, med moškimi pa Jani Gorjanc.

Iskanje