Knjižica vozni redi v Julijskih Alpah

PD 4. avgust, 2009
342
Knjižica vozni redi v Julijskih Alpah

CIPRA Slovenija, društvo za varstvo Alp, je izdala knjižico, v kateri so zbrani vsi vozni redi tako avtobusov kot vlakov za območje Julijskih Alp. Gre za še enega izmed projektov...


Izšli so Vozni redi v Julijskih Alpah

CIPRA Slovenija, društvo za varstvo Alp, je izdala knjižico, v kateri so zbrani vsi vozni redi tako avtobusov kot vlakov za območje Julijskih Alp.

Gre za še enega izmed projektov CIPRE Slovenija na področju trajnostne mobilnosti, ki se je osredotočil na promocijo javnega prometa. Z voznimi redi smo založili številne postaje, informacijske točke, nekaj hotelov, občin in številne druge na območju Gorenjske, Severne Primorske in Ljubljane, dobite pa jih lahko tudi v pisarni CIPRE Slovenija.
S celovitim pristopom do javnega prometa (možnost kombiniranja prevoznih sredstev, dostop do informacij na enem mestu … ) želimo približati njegovo uporabo tako domačinom kot turistom.

Menimo, da je povezav dovolj, a da so pretežno neizkoriščene, zato sta promocija in ozaveščanje ljudi ključnega pomena. Spoznati moramo, da je javni promet potencial za udobje, hitrost, varnost in ekonomičnost, ter spodbuditi njegov razvoj v to smer.

KNJIŽICA VOZNI REDI V JULIJSKIH ALPAH

Iskanje