Planinsko društvo Šoštanj vstopa v 115. leto delovanja

PD 1. januar, 2019
454
Planinsko društvo Šoštanj vstopa v 115. leto delovanja

Planinsko društvo Šoštanj vam predstavlja seznam aktivnosti za leto 2019, ki je že 115. zapovrstjo od ustanovitve. Tako kot vsako prešjnje leto se v društvu maksimalno trudimo, da je program aktivnosti raznolik ter da vsak pozameznik, ki rad zahaja v gore, najde nekaj zase. Poleg standardnih izletov smo dodali nekaj novih, zato ste vsi vljudno vabljeni, da se jih udeležite. Prvi izlet je že v nedeljo, 6. januarja, ko se bomo podali na Šmohor in Malič.


Od četrtka, 3. januarja dalje, lahko poravnate društveno članarino, in sicer v času uradnih ur v Vili Lučka ter v Cvetličarni Nahtigal. Več o sami članarini, njenih prednostih in ugodnostih, si lahko preberete na naši spletni strani. V kolikor poravnate članarino v mesecu januarju, prejmete enolistni koledar ter kratko majico PD Šoštanj (velikost sporočite pri plačilu članarine, majico boste lahko prevzeli 23. januarja na 1. Planinskem večeru v Vili Lučka).

Na voljo so tudi 12 listni stenski koledarji PD Šoštanj, za katere se pobira prostovoljni prispevek. Dobite jih prav tako v društveni pisarni v Lučki ter v Cvetličarni Nahtigal. Zaloga koledarjev je omejena.

Leto 2019 bo za PD Šoštanj še toliko bolj posebno, saj obeležujemo že 115 let obstoja. Prva aktivnost, ki se nanaša na praznovanje 115 letnice društva, bo 23. januarja, ko bo na prvem planinskem večeru predstavljena posebna izdaja Planinskega popotnika, katerega vsebina bo bogatejša kot sicer. Udeležba je tako rekoč obvezna.

V letu 2019 vam želim predvsem zdravja ter veliko planinskih užitkov na naših in ostalih planinskih poteh!

Jure Grudnik

Predsednik PD Šoštanj

Iskanje