Vabilo k sodelovanju pri izdelavi društvenega koledarja PD Šoštanj za leto 2019

PD 14. november, 2018
415
Vabilo k sodelovanju pri izdelavi društvenega koledarja PD Šoštanj za leto 2019

Drage planinke, planinci, ljubitelji narave in predvsem čudovitih gora, ki svoj prosti čas radi namenite fotografiji! Šest let bo že minilo odkar je vodniški odsek Planinskega društva Šoštanj z Vašo pomočjo izdelal svoj prvi koledar. Tudi letos ne bo drugače. Vsi, ki ste v tem letu uspeli ujeti kakšen zanimiv trenutek v Vaš objektiv Vas lepo prosim, da nam pomagate soustvariti koledar..

 


Drage planinke, planinci, ljubitelji narave in predvsem čudovitih gora, ki svoj prosti čas radi namenite fotografiji!

Šest let bo že minilo odkar je vodniški odsek Planinskega društva Šoštanj z Vašo pomočjo izdelal svoj prvi koledar. Tudi letos ne bo drugače. Vsi, ki ste v tem letu uspeli ujeti kakšen zanimiv trenutek v Vaš objektiv Vas lepo prosim, da nam pomagate soustvariti koledar.

Pošljite fotografije vseh letnih časov z opisom čim boljše kvalitete. Poleg ležečega so zaželene tudi fotografije pokončnega formata. V naziv vsake fotografije, ki jo boste poslali, prosim vpišite Vaše ime, priimek ter lokacijo oziroma kaj prikazuje. Prosimo, da nam fotografije pošljete najkasneje do 25.11.2018 na društveni naslov info@pd-sostanj.si.

Lastnik fotografije, ki bo objavljena v koledarju, bo za nagrado prejel dvanajst-listni koledar PD Šoštanj za leto 2019. 

Varen korak.  

Načelnik Vodniškega odseka PD Šoštanj

Primož Grudnik

Iskanje